Poker sit and go report fördelningen av spelbara händer

 

Jag antar att du vet vid det här laget att spela tight aggressivt i sit and go poker turneringar är strategin att välja bland de insatta. Faktum är att några förståsigpåare har mycket stränga krav på starthänder som inkluderar AA, KK, QQ och AKs i den första 3 rundorna och ingenting annat! Wow, det är tight!

Jag har ofta kommit överens med denna formel i min fria Sit and Go-serien video strategi också. I stort kan du inte gå alltför fel att spela tight och aggressivt tidigt. Där jag håller inte med sådana tight spela förståsigpåare är att vänta på starka händer har enorma nackdelar också. Tänk på att de flesta sit and go turneringar kommer inte att ha för mycket mer än 100 händer spelade!

För det första är det mycket lättare för dina motståndare att sätta dig på en stark hålkort om de ser att du spelar en hand tidigt i turneringen. Det kallas öppen bok poker och smartare spelare kommer att väntar på att svälja dig och dina förutsägbara spela in ett gapande fälla. Det finns dock sätt att bekämpa detta som väl.

Ännu viktigare är dock fördelningen av spelbara händer. På deras hemsida, ordningsföljd Pokerroom ständigt hur många gånger du får upp en viss hand i holdem. Detta är en verklig spel räknas under de senaste 500 tusen händerna behandlas på deras hemsida. Så det är svårt att argumentera med dessa realiteter.

Du får ett pocketpar 5,89% av tiden. Av dessa par kommer AA, KK och QQ landa i ditt hål 1,35% av tiden. Du får AK 1,2% av tiden. Så baserat på super hårt rekommendationer du kommer att spela 2,5% av händerna för de första tre stegen. Jag spelar sit and go turneringar på många pokersajter och det innebär att under de första 30 till 40 händer, är det troligt att du inte kommer att få upp något spelbart enligt dessa riktlinjer. Genom att anta denna strategi måste du spela ett effektivt närspel eftersom den enkla realiteter matematik, kommer du att vara kort staplas 4 av 5 gånger efter varje turnering förlorar hälften av sin spelare. En annan sak att tänka på här är att de händer bara brukar vinna, inte alltid vinna. Så du kan vänta på KK, och en idiot kallar dig all in med anpassade AT och skickar packning när ett ess träffar floppen. Har du varit där? Jag är säker på att du har.

Enkelt uttryckt, måste du lägga till andra hålkort till din repertoar, eller om du helt enkelt kommer att ha låg tillväxt eller ingen tillväxt i din bankrulle att spela för hårt. Men att lägga svagare innehav innebär att du behöver för att bygga andra färdigheter i ditt spel som att läsa dina motståndare, spårning deras vadslagning, förståelse position, bluffar, och läsa en styrelse korrekt.

Du kan öka din spelbara händer tidigt genom att försiktigt lägga till kontakter, AQ, AJ, AT, passar AX, passar KX, KQ, KJ, KT, och liknande. Dessa händer är mer eller mindre spelat under igenkännbara möjligheter, eftersom den handstyrka ensam, kan du lätt råka illa ut. Genom att lägga till kvalitet möjligheter att ditt spel, kan din starthand del gick från 2,5% till en hög som 25% i ett tidigt skede. Om du ser någon spela mer än så i holdem statistik indikatorn motståndare, då kan du vara säker på att du kommer att ha någon form av fisk till kvällsmat.

AA behandlas: 13.010 (0,45%)

KK behandlas: 13.182 (0,46%)

QQ behandlas: 13.122 (0,45%)

JJ behandlas: 13.069 (0,45%)

TT behandlas: 12.886 (0,45%)

99 behandlas: 13.092 (0,45%)

Alla parade behandlas förrätter: 169.987 (5,89%)

AK behandlas: 34.768 (1,20%)

Suited behandlas Anslutningar: 114.304 (3,96%)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *