Bygga bankroll i texas holdem

Jag har hört en massa människor chattar på forumet och på PokerStars om hur de har deponerats före men slog ut och nu inte har några pengar på kontot

Bankroll ledningen är en av de viktigaste aspekterna av att tjäna pengar på poker. Jag är ingen expert men sjuk låta dig veta hur jag byggde upp min bankrulle sakta men säkert

Jag trodde jag var först på pokerrummet – Jag deponeras ca 25 spänn och efter att ha spelat över min gräns vid no limit bord hade jag ungefär $ 125 i ca 2 nätter – med mycket liten erfarenhet och speltiden, som många nya spelare som plockar upp en Några krukor – Jag spelade fantastiskt i poker.

Efter nästan som slås ut och går tillbaka ner till ca $ 15 Jag insåg snabbt att det finns mer till detta spel än jag ändå.

En $ 20 insättning på UltimateBet var också trasig på grund av mig blir giriga och över aggressiva vid låga no limit bord.

Om du en nybörjare allt detta kanske låter bekant

Så vad gjorde jag – först av allt gick jag tillbaka för att spela pengar. Jag började spela hårdare och förbättra mitt spel. Jag började spela i freerolls mer också – tänkte jag, jag skränande insättning tills jag är konsekvent att inte förlora. (När jag ser tillbaka jag vet inte om att spela play money mycket är en bra idé eftersom det kan göra dig spela mer aggressivt än vad du borde och detta kan vara när du flyttar till riktiga pengar)

Jag var mest att spela freerolls pokerrummet – Jag var ständigt hamnar i topp 100 av cirka 1500-2000 personer. Här vill jag insåg att det var dags att gå vidare.

Jag har lite pengar på mitt NETeller-konto – eftersom jag inte var kontrollerad och jag ville inte en check jag drog till pokerrum men lämnade ca $ 20 i kontot efter att dra tillbaka resten till mitt bankkonto

Jag började spela på limit bord. Det var då jag började inse att jag faktiskt kan tjäna pengar på poker (fan jag låter som en sen natt kommersiell!).

Nu brukar du ta ungefär 25-50 gånger BB (big blind) till tabellen per session. Jag är personligen bekväm med cirka 10% av min totala bankrulle till bordet. Det är inte så troligt att komma ut av en limit men fortfarande mycket möjligt. Du måste se till att du har tillräckligt i din bankrulle att avvakta en dålig springa av kort – vilket händer precis som en upplaga på bra kort.

Om du är konsekvent förlorar på den nivå – droppa ned en nivå (till exempel att flytta tillbaka till $ 0,25 / $ 0,50 tabeller från $ 0.50 / $ 1) och spela där tills du har byggt din bankrulle lite.

Vad du måste komma ihåg är att du inte vill ha att deponera igen – du vill använda samma sedelbunt för alla dina poker spel utan att doppa i din egen plånbok. Jag använder NETeller för att återkalla och deponering.

Jag byggde långsamt $ 20 till omkring $ 550 i ungefär två och en halv månad. Jag var lite frestad att flytta upp de gränser men var fortfarande vid $ 0,50 / $ 1 som jag fortfarande kallar hem.

spela över din gräns – spela med rädd pengar går förlora dig mycket kontanter. Du skränande vinna pengar om du inte kan spela din vanliga spel där du får göra om din oro över kontanter din tas i potten.

Dricka, Sova, förbannad, på tilt – adjö pengar, adjö. Spela inte om du är berusad, trött eller på tilt. Allvarligt, jag kan inte understryka detta nog:

Dra nytta av bonusar – Jag har aldrig gjort allt kontant på en webbplats. Jag gjorde att pengarna vid ungefär 6 eller 7 platser. Hoppa runt platser att utnyttja registrera dig och bonusar. Partiet hade en reload bonus på 20% i slutet av januari och jag gjorde 58 $ ensam i bonusar i två dagar för att inte tala $ 50 jag gjorde vid bordet. Som vår hemvist expert dr Winston håller säga, med fördelarna med bonusar bör en stor del av dig tjäna pengar online.

veta när man ska flytta upp en gräns – om du konsekvent vinnande vid borden och har byggt upp en tillräckligt stor bankrulle, inte håller dig tillbaka – gå upp och ta din poker till nästa nivå.

Jag har börjat spela SNG: er som jag vill förbättra mitt turneringsspel. Den bästa platsen för detta är antagligen Victor Chandler som de har mycket låga sng gränser som ger dig en chans att förbättra din turnering utan att behöva oroa bankrulle (även om vissa områden som inte räknas turneringar och sit and gos som en del av bonusen krav så Kom ihåg att läsa villkoren på platsen)

Nu är detta inte ett mycket avancerat och fantastiskt av sedelbunt förvaltning – det finns många bättre guider där ute, men förhoppningsvis kommer detta att punkten vissa människor i rätt riktning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *